Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσει το παιδί σας…

Ο λόγος για την νέα συνεργασία 4 εκπαιδευτικών φορέων για να προσφέρουν τα μέγιστα στα παιδιά, με το μικρότερο δυνατό κόστος. Από εκπτώσεις που αγγίζουν το 50% μέχρι και δωρεάν μαθήματα! Όλα στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα, Περικλέους Σταύρου 19, στη Χαλκίδα, για να μην κουράζονται οι μαθητές μας και να γλιτώνουν από μετακινήσεις οι γονείς.

Η ποιοτικότερη εκπαίδευση στην καλύτερη τιμή.

Τι κερδίζετε εσείς από την συνεργασία μας;

1. Χρήματα

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές τις τιμές δε θα τις βρείτε αλλού. Εμείς χαιρόμαστε την συνεργασία μας και σας το δείχνουμε φτιάχνοντας τις καλύτερες τιμές που μπορείτε να βρείτε, κρατώντας πάντα την καλύτερη ποιότητα.

Και για να σας το αποδείξουμε, προσφέρουμε δωρεάν μαθήματα για να μας γνωρίσετε!!!

2. Χρόνο

Σε μία εποχή που ο χρόνος είναι υπερπολύτιμος, η συνεργασία μας στην Περικλέους Σταύρου 19, σας δίνει την δυνατότητα να ενταχθεί ο μαθητής σε όποια τμήματα επιθυμεί χωρίς να μετακινηθεί καθόλου! Μελέτη, Μουσική, Ξένες Γλώσσες, Πληροφορική όλα στο ίδιο κτίριο, απλώς σε διαφορετικούς ορόφους!

3. Ποιότητα

Η βιωματική μάθηση, η πολύπλευρη προσέγγιση των μαθητών, η πολυετής εμπειρία καθώς και η προσήλωση στο εκπαιδευτικό μας αντικείμενο είναι κοινός τόπος για όλους μας.

Ευχόμαστε να αξιοποιήσετε την νέα αυτή ευκαιρία. Επιπροσθέτως στο Κέντρο Μελέτης & Ξένων Γλωσσών “Ανάγνωση”, για να μας γνωρίσετε, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα δωρεάν τμημάτων για όλο το Σεπτέμβριο.

Καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά.

Διευθυντής σπουδών

Γαβριήλ Τζαμουζάκης

anagnosi.com

By |2018-09-10T22:45:40+00:00Σεπτέμβριος 10th, 2018|Συνεργασίες|

Leave A Comment

Μόνο για λίγους και για λίγο...

Μέχρι και 50% έκπτωση!!!
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΩΡΑ
close-link