Προσφορές2018-09-08T15:09:57+00:00

Προσφορές

Οι προσφορές που σας παρουσιάζουμε βρίσκονται σε ισχύ για ορισμένο χρονικό διάστημα. Η κάθε προσφορά έχει και δική της ημερομηνία λήξης. Μέχρι την αρχή του Οκτωβρίου θα υπάρχουν προσφορές. Τρεις είναι οι λόγοι που τοποθετήθηκαν.

  1. Να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε.
  2. Να κάνουμε έναν σωστότερο προγραμματισμό και να έχουμε βρει το σύνολο των εκπαιδευτικών καθώς και των προγραμμάτων έγκαιρα.
  3. Να ξεκινήσουν τα παιδιά σας δυναμικά. Ο τελευταίος και βασικότερος λόγος, έχει χαρακτήρα παιδαγωγικό και αφορά το να μπορέσουν οι μαθητές μας να κάνουν σωστή και δυναμική αρχή. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, έτσι όσο το δυνατόν νωρίτερα μπουν σε πρόγραμμα τόσο γρηγορότερα θα αποδώσουν, βάση των δυνατοτήτων τους, τα μέγιστα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κερδίστε το κόστος εγγραφής

Με την συμπλήρωση της φόρμας ενδιαφέροντος, μέχρι τις 2 Οκτβρίου 2018.

Μηδενική Εγγραφή

Βοηθήστε μας στον προγραμματισμό. Συμπληρώστε τα στοιχεία του υποψήφιου μαθητή μέχρι τις 2 Οκτωβρίου και αποφύγετε το κόστος εγγραφής όταν αποφασίσετε να το πράξετε.

15% ΕΚΠΤΩΣΗ

Αποκτήστε Έκπτωση

Ασχέτως ποιου τμήματος επιλέξετε

-15% στα δίδακτρα της χρονιάς

Ξεκινήστε στο κέντρο μελέτης «Ανάγνωση» μέχρι την 1η Οκτωβρίου και αποκτήστε μία έκπτωση 15% στα δίδακτρα της χρονιάς. Η έκπτωση σχύει ακόμα κι αν επιλέξετε ένα τμήμα και στη συνέχεια αποφασίσετε να αλλάξετε!

ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Χωρίς κανένα κόστος από 3 - 10 Σεπτεμβρίου

ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Για να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν το τμήμα επανάληψης και προετοιμασίας, για μαθητές από Β΄ Δημοτικού, που θα λειτουργήσει από 3 Σεπτεβρίου και θα πραγματοποιηθούν τα Σάββατα του ίδιου μήνα.

ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Με την προπληρωμή του Οκτωβρίου

Με τον Οκτώβριο σας προσφέρουμε δώρο τον Σεπτέμβριο

Για να σας καλωσορίσουμε επιλέγουμε, αν αποφασίσετε από νωρίς να κάνετε την εγγραφή σας, να σας στηρίξουμε.